Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Με 1-5 φιλική νίκη στο Πελένδρι


Το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα μας ταξίδεψε στο χωριό Πελένδρι όπου και έδωσε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα του χωριού, Απέπ. Πήραν χρόνο οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι σήμερα πολύ χρόνο συμμετοχή στα φιλικά παιχνίδια, κυρίως νεαροί, ώστε έτσι να μπορέσει ο προπονητής να εξάξει τα δικά του συμπεράσματα και να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίχτες του.

Το παιχνίδι δεν χρίζει και ιδιαίτερου σχολιασμού μιας και η δυναμικότητα των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Στο 14΄ λεπτό ο νεαρός Δημήτρης Θεοφάνους άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ κάνοντας το 0-1. Να τονίσουμε ότι ο μικρός δείχνει να έχει μεγάλη επαφή με τα δίχτυα μιας και όσες φορές αγωνίσθηκε σε φιλικούς αγώνες σκόραρε. Το 0-2 έκανε ο Γκαρσία με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 31΄λεπτό, το 0-3 ο Τσόροβιτς στο 60΄ λεπτό, ο Ρόκε ανέβασε τον δείχτη του σκορ στο 4-0 στο 74΄ λεπτό. Η Απέπ μείωσε σε 1-4 και το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ξανά ο Τσόροβιτς στο 85΄λεπτό.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιγνίδι με την ακόλουθη ενδεκάδα:
Καννετής, Μορένο, Τζόκα, Πελεντρίτης, Αντωνίου, Παναγιώτου, Περικλέους, Βιτόροβιτς, Γκαρσία, Βασιλείου, Θεοφάνους.
Στο Β΄μέρος πήραν χρόνο συμμετοχής οι Τσόροβιτς, Λουκά, Ρόκε, Στυλιανού και Τορράο.

Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα μας θα δώσει εκ νέου φιλικό παιχνίδι στην Πέγια με τον Αποπ Κινύρας Πέγιας και την Πέμπτη θα συμμετάσχουμε σε Τουρνουά 45 λεπτών στο Παφιακό στάδιο. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι ΑΕΛ, ΑΕΠ, ΑΕΚ και Απόλλωνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: