Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΑΕΛ 1 – 4



Με 4-1 κερδίσαμε τον φιλικό αγώνα με τον ΕΧΙΝΟ ΣΠΟΡ, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας. Στο σημερινό φιλικό χρησιμοποιήθηκαν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν συμμετοχή στα προηγούμενα φιλικά, περισσότερο οι νεαροί μας.

Στο Α΄ Ημίχρονο η ομάδα είχε πολύ άσχημη παρουσία μέχρι και αδιάφορη. Έγιναν αρκετές αλλαγές έτσι στο Β μέρος παρουσιαστήκαμε αρκετά καλύτεροι. Η Τουρκική ομάδα προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με τον Τοπουζί ενώ για την ΑΕΛ ισοφάρισε ο Θεοφάνους στο 34΄. Το 2-
1 έκανε για την ομάδα μας ο Οφορίκουε στο 65΄ ενώ ο Βιτόροβιτς έγραψε το 3-1 στο 70΄. Το τελικό 4-1 έγραψε ο Ρόκε με απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ στο 87΄. Να αναφέρουμε το άσχημο παιχνίδι των Τούρκων όπου έπαιξαν με υπέρ μετρό πάθος και έκαναν δυνατά φάουλ. Ένα από αυτά τραυμάτισαν τον Τοράο όπου έγινε αλλαγή. Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν κρίνετε σοβαρός. Το τραύμα του είναι στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Κωνσταντίνου (60΄Καννετής), Παναγιώτου (46΄Κρασάς), Αντώνιου, Πελεντρίτης, Τζόκα, Τορράο (61΄Παναγιώτου), Θεοφάνους (68΄Βιτόροβιτς), Βιτόροβιτς (46΄Οφορίκουε), Βασιλείου (46΄Ρόκε), Μιχάλτσα, Περικλέους.

Ο Κακογιάννης εξετάστηκε από ιατρό όπου του συνέστησε διήμερη ξεκούραση. Ο παιχτης τραυματίστηκε στην φτέρνα στην προπόνηση της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: