Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Καλύτερα τα πράγματα.


Με την φιλική νίκη 0-1 έφυγε απόψε η ομάδα μας από το Δημοτικό γήπεδο της Πέγιας όπου αντιμετωπίσαμε τον Αποπ Κινύρας Πέγιας.

Η ομάδα μας ήταν λιγάκι καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι με την Απεπ το περασμένο Σάββατο. Ο Κύριος Μιχαηλίδης ξεκίνησε το παιχνίδι με την βασική ενδεκάδα ώστε έτσι να αρχίσει να μοντάρετε μέχρι και την πρώτη αγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο η παρουσία μας ήταν μέτρια όμως κατά διαστήματα είχαμε τα ξεσπάσματά μας και καλές φάσεις με τον Οφορίκουε πρωταγωνιστή όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε καμία από αυτές. Σημειώνουμε τα συνεχόμενα οφσάιντ που μας ανάκοψε ο επόπτης. Στο ημίχρονο αυτό φάνηκαν για ακόμη μια φορά, οι αδυναμίες της ομάδας από αριστερά και δεξιά. Ο Απόπ είχε την υπεροχή και όσες φορές βγήκε μπροστά το έκανε με ευκολία από τα πλάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και κάπου η χημεία της ομάδας χάλασε. Σε μία φάση στο 74 λεπτό όταν ο Μάριος Λουκά μετά από εξερετική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Πινέλο όπου έκανε το τελικό 0-1. Ο Λουκά έχασε λίγο πιο πριν πολύ καλή ευκαιρία σε σούτ που έφυγε λίγο έξω. Ευκαιρία έχασε και ο νεαρός Περικλέους στο 90΄ λεπτό. Ο Απόπ κέρδισε πέναλτι στο 78΄λεπτό όπου το εκτέλεσε ο Βάρκας έξω. Ο ίδιος παίχτης είχε δοκάρι στο 83΄ λεπτό.

Τραυματίας έφυγε ο Γκονζάλες όπου ένιωσε πόνο στο πόδι και αντικαταστάθηκε προληπτικά. Θα γίνουν εξετάσεις για να εξακριβοθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Εμπέντε, Ουόν (82΄Τορράο), Τζούνιορ, Φασσότ, Ιορτάκε, Κατιάγκα (82΄Τζόκα), Κερκέζ, Κρασάς (58΄Περικλέους), Ρόκε (58΄Λουκά), Γκονζάλεζ (46΄Μιχάλτσα), Οφορίκουε (70΄Γκαρσία).

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται αύριο με την συμμετοχή της σε τουρνουά που διοργανώνει η ΑΕΠ το βράδυ στο Παφιακό. Η ώρα 18:30 αντιμετωπίζει την ΑΕΠ στον πρώτο αγώνα του τουρνουά ενώ στην συνέχεια θα αναμετρηθούν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ με την ΑΕΚ. Οι ηττημένοι των δύο αγώνων θα αναμετρηθούν σε αγώνα που θα αρχίσει στις 20:15, ενώ οι νικητές των δύο αγώνων θα αναμετρηθούν σε αγώνα που θα αρχίσει στις 21:00. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 45λεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: