Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Πρώτο φιλικό στην Κύπρο με νίκη.


Με Νίκη 3-0 ξεκίνησε η ομάδα μας, το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο, που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό μας πάνω στην ΑΕΖ. Το βοηθητικό ήταν ασφυχτικά γεμάτο από Αελίστες που πέραν τον 2,500 χιλιάδων κατάφεραν να στριμωχτούν όλοι σε μια γωνιά του βοηθητικού για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.



Στο πρώτο ημίχρονο, αν θεωρήσουμε την βασική ενδεκάδα αυτούς που αγωνίστηκαν, είδαμε μια ομάδα να έχει καλή κίνηση στον αγωνιστικό χώρο, καλές συνεργασίες οι παίχτες μεταξύ τους και πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το γήπεδο όμως του βοηθητικού δεν ήταν και ότι καλύτερο για θέαμα ώστε να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να ξεδιπλώσει της αρετές της. Αυτό που μας έδωσε όμως να καταλάβουμε είναι ότι πρέπει να ιδρώνουν πολύ οι αντίπαλες άμυνες για να μην σκοράρουμε και αντίθετα οι αντίπαλοι επιθετικοί αν καταφέρνουν να σκοράρουν. Το σκορ άνοιξε ο κορυφαίος σήμερα Γκονζάλες με εκπληκτικό απευθείας φάουλ στον 3΄ κιόλας λεπτό, όπου και ήταν το μοναδικό μας γκολ για το πρώτο ημίχρονο παρ΄ ότι θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που χάσαμε το σκορ να διευρυνόταν.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα άλλαξε. Στο 63΄λεπτό μετά από μπαλιά ακριβείας του Μεσόνες, όπου αγωνίστηκε για 25 λεπτά και έδειξε πάστα μεγάλου ποδοσφαιριστή, ο Άγγελος Περικλέους με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έγινε στην εκπνοή του αγώνα από τον Βιτόροβιτς.


Δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους οι Εμπέντε, Ρόκε και Μορένο.
Οι συνθέσεις της ομάδας μας ήταν:

Α΄ΜΕΡΟΣ: Κωνσταντίνου, Ουόν, Τζούνιορ, Φασσότ, Ιορτάκε, Κερκέζ, Κατιάγκα, Μιχάλτσια, Κρασάς, Γκονζάλες, Οφορίκουε.
Β΄ΜΕΡΟΣ: Στυλιανού, Τοράο, Πελεντρίτης, Κακογιάννης, Αντωνίου, Τζόκα (70΄Παναγιώτου), Περικλέους (70΄θεοφάνους) , Λουκά, Γκαρσία (70΄Βιτόροβιτς) , Φιλανιώτης, Τσόροβιτς.


Το επόμενο φιλικό μας παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Τσίρειο στάδιο με την ΑΠΕΠ η ώρα 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: