Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Eυθύνες στην αστυνομία έριξε ο «Σόφο»

Δυστυχώς δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια έξω απο το ΓΣΠ, μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ. Οι οπαδοί των δυο ομάδων ήρθαν σε επαφή έξω απο το γήπεδο, έγιναν συμπλοκές και πετροπόλεμος, ενω η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να μπορέσει να οδηγήσει την κατάσταση σε εκτόνωση!

Αφορμή για να υπάρξουν επεισόδια αποτέλεσε η απόφαση της Αστυνομίας, να αποχωρήσουν πρώτα οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που ήταν πολύ περισσότεροι, αντί οι οπαδοί της ΑΕΛ. Κάποιοι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας έσπασαν τις πόρτες στο βόρειο πέταλο, βγήκαν έξω και ήρθαν σε επαφή σε χώρο στάθμευσης με τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αντρέας Σοφοκλέους, σε ψεσινές δηλώσεις, επέρριψε ευθύνες στην αστυνομία οτι λειτούργησε χωρίς πλάνο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ανάφερε συγκεκριμένα οτι δεν υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, προσθέτοντας οτι οι άντρες της ΜΜΑΔ χτυπούσαν επιλεκτικά οπαδούς της δικής τους ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, αναφέρθηκε και στη διαιτησία του Βούλγαρου Τοντόροφ, υποστηρίζοντας οτι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. "Διέκοπτε συνεχώς το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς δικαιούμασταν δυο πέναλτι", ανάφερε μεταξύ άλλων ο Αντρέας Σοφοκλέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: