Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

“Λευκωσία ο προορισμός”

ANAKOINΩΣΗ ΣΥΦΑΕΛ:
“Η Λευκωσία είναι ο επόμενος προορισμός για την ομάδα μας και για τους λέοντες οπαδούς της. Η ομάδα μας έχει μπροστά της άλλο ένα δύσκολο αγώνα, στον οποίο ο στόχος όλων μας δεν είναι άλλος από τη νίκη. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται το παιχνίδι αυτό, άλλο τόσο δύσκολο είναι και για τον αντίπαλο. Η ΑΕΛΑΡΑ δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις υπόλοιπες ομάδες και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε και οποιονδήποτε!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, οργανώνει ταξίδι νίκης και καλεί τον περήφανο και μοναδικό κόσμο της ΑΕΛΑΡΑΣ όπως, την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι, δώσει το παρόν του στο οίκημα μας στον εναέριο. Εκεί θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση μας για τον αγώνα αυτό και αφού δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για τη Λευκωσία.

Η παρουσία των οπαδών μας επιβάλλεται να είναι μαζική. Η ομάδα μας, μας χρειάζεται και όλοι πρέπει να κατανοήσουμε ότι η νίκη στον αγώνα αυτό είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους. Για να επιτευχθεί όμως, χρειάζεται η παρουσία του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, ετοιμάζει δυναμική εκστρατεία έτσι ώστε η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας να κερδίσουν κι αυτόν τον αντίπαλο”.

ΑΕΛΙΣΤΑ, ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ.

Προμηθευτείτε όλοι τα εισιτήρια για τον αγώνα, από το οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Τα ταμεία του γηπέδου θα είναι κλειστά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Crash test! Na metrisoume dynameis me Omonoia kai Apoel kai na doume mexri pou mporoume na ftasoume.

Tartarean - AEL είπε...

Οι δυνάμεις μας στο ΓΣΠ φίλε είναι γνωστές και τις είδαμε...
Θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά. Όταν αντιμετοπίζεις ένα τέτοιο Αποέλ και δεν μπορείς ούτε καν να ισοφαρίσεις τότε αυτό τα λέει όλα.
Καταντήσαμε γραφικοί πλέον και στις διαμαρτηρίες για διαιτησία και για τα υπόλοιπα. Πρέπει να κάνουν κάτι πλέον.