Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ πρώτα απ όλα θέλει να ευχαριστήσει τους λέοντες που συνόδεψαν την ομάδα μας στη Λευκωσία και την στήριξαν, καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με πάθος και τσαμπουκά. Η οργανωμένη εκστρατεία της περασμένης Κυριακής έστειλε πολλά μηνύματα και για ακόμα μια φορά αποδείκτηκε ότι η δύναμη της ΘΥΡΑΣ 3 είναι ανεξάντλητη.

Η συνέχεια μας καλεί και πάλι να ταξιδέψουμε στο ίδιο γήπεδο. Η ομάδα μας δίνει άλλο ένα αγώνα εκεί. Εκεί όπου πρέπει να βρεθούμε και εμείς και να συμπαρασταθούμε στους ποδοσφαιριστές μας. Μπορεί το βαθμολογικό κίνητρο να μην υπάρχει, όμως οι λόγοι είναι πάρα πολλοί για τους οποίους θέλουμε τη νίκη. Η ΑΕΛΑΡΑ επιβάλλεται και πρέπει να κερδίζει τον κάθε αντίπαλο, εντός και εκτός. Δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Την Κυριακή στις 12:30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο οίκημα μας στον εναέριο και ακολούθως θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί, όπως και την περασμένη Κυριακή, για Λευκωσία. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα μας μόνη και καλείστε όλοι να πράξετε το ίδιο. Το καθήκον όλων των οπαδών της Α.Ε.Λ. είναι να βρεθούν στο Γ.Σ.Π..

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν και η απουσία ισούται με προδοσία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: