Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Βαρύ το σκορ....

Την ήττα με το βαρύ και ντροπιαστηκο 4-0 δέκτηκε η ομάδα μας από την Ομόνοια σε αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο ΓΣΠ για την πρότελευταία αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με ενδεκάδα ανάγκης, παίχτες που είχαν να αγωνιστούν μήνες και άλλοι που βγήκαν από τον πάγκο με λίγα λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους, κατάφεραν στο Α΄μέρος να κρατήσουν το παιγνίδι στο ισόπαλο 0-0, ωστόσο δέκτηκε νωρίς στην επανάληψη το γκολ και στο σημείο αυτό κατάρρευσε. Πέραν της ανυπαρξίας στην επίθεση η ομάδα μας είχε πολλά προβλήματα στα άκρα της άμυνας και στην αμυντική λειτουργία της μεσαίας γραμμής όπου η απουσία του Κερκέζ ήταν ιδιαίτερα εμφανής. Ο Βόζνιος αγωνίστηκε ουσιαστικά σαν παρτενέρ του Σερτζιάο στην επίθεση ενώ νωρίς στο παιγνίδι, στο 57′, έγινε αλλαγή δίνοντας την θέση του στον Ρόκε.

Σχολιάζοντας τον αγώνα ο Ντούσαν Ούχριν στάθηκε στις απουσίες και στο γεγονός ότι του δόθηκε η ευκαιρία να δεί όλους τους ποδοσφαιριστές του αγωνιζόμενους για να μετρήσει τι μπορούν να κάνουν. Έστειλε μάλιστα και το μήνυμα του κλείνοντας την συνέντευξη τύπου λέγοντας ότι αυτή δεν θα είναι και η τελευταία ευκαιρία αυτών που κατά ανάγκη πήραν σήμερα θέση βασικού στην ομάδα. Απόντες από το παιγνίδι ήταν οι τραυματίες Τορράο, Ρούγκα, Πούλπο, Φρέντυ, Κλέιτον, Ντ. Τζούνιορ και Ρ.Τζούνιορ, καθώς επίσης και οι τιμωρημένοι με κάρτες είναι οι Φερνάντες και Λαρόκ.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
17′ Ο Μπορμπέλι γυρίζει την μπάλα πίσω κι΄ενώ ο Τσοντοφάλσκι ήταν εκτός εστίας, με τον τερματοφύλα της ομάδας μας να προλαβαίνει πριν την γραμμή.
18′ Σουτ του Χριστοφή από καλή θέση αποκρούει με τα πόδια ο Τσοντοφάλσκι.
28′ Λάθος του Ντικουμάνα, ο Χριστοφή από καλό σημείο κάνει το σουτ το οποίο αποκρούει ο Τοντοφάλσκι.
45′ Ο Μακρίδης φεύγει μόνος μπροστά και την τελευταία στιγμή ο Ντικουμάνα σώζει στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
51′ Ο Λεάντρο κάνει την σέντρα κι΄ο Εφραίμ από το ύψος του πέναλτυ κάνει το 1-0.
56′ Νέο λάθος της άμυνας της ομάδας μας, ο Εφραίμ κάνει από καλή θέση το σουτ ο Τσοντοφάλσκι αποκρούει ασταθώς κι’ ο Βάργκαςστην προσπάθεια του να διώξει κτυπά την μπάλα στον Αλωνεύτη με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα της ομάδας μας.
73′ Η ΑΕΛ κερδίζει το πρώτο της κόρνερ στο παιγνίδι, στην εκτέλεση του οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φεύγουν στην αντεπίθεση οι ”δικοί” μας δεν ακολουθούν, ο Ντάβιτσον κάνει το πλασέ, ο Τσοντοφάλσκι και πάλι αποκρούει δύσκολα ασταθώς με τον επερχόμενο Ρενχίφο να γράφει το 3-0.
81′ Σύγχιση στην περιοχή κι΄ο Αλωνεύτης με διαγώνιο σουτ πετυχαίνει το τελικό 4-0.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Τσοντοφάλσκι, Ντικουμάνα(82′Κροζανόφσκι), Ευθυμίου, Ουόν, Κακογιάννης, Μπορμπέλι, Χαραλάμπους(63′Περικλέους), Βάργκας, Σερτζιάο, Κερκέζ(57′Ρόκε), Γαρπόζης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Αν θέλουμε να κάνουμε μεγάλη ομάδα, τέτοια συντριβή δεν πρέπει να δεχόμαστε ακόμη κι'αν παίζουμε με τα δεύτερα. Πότε δηλαδή ομάδες που διεκδικούν τίτλο (πχ. Ομόνοια, Αποέλ, Ανόρθωση) ηττώνται με 4-0, που μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, και βρίσκουν δικαιολογίες τις απουσίες;

---Πρόστιμο σ'αυτούς που μεταδίδουν το μικρομεσαίο DNA.
---Πρόστιμο σ'αυτούς που μπήκαν ηττοπαθείς και κατάρρευσαν σαν χάρτινος πύργος μετά το πρώτο γκόλ.
---Πρόστιμο σ'αυτούς που λεν είναι εντάξει το 4-0 επειδή είχαμε απουσίες.

Φάνηκε επίσης το "βάθος" του πάγκου μας. Εχουμε δρόμο ακόμη στην ΑΕΛ. Ομάδα που θέλει να κτυπήσει πρωτάθλημα πρέπει να έχει εικοσιδυό ΙΣΑΞΙΟΥΣ ποδοσφαιριστές.