Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Έγιναν... εννέα οι απουσίες, νοκ-άουτ και ο Ντόσα!

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την ΑΕΛ! Μετά τους Σίλβιο Γκονζάλες και Χαράλαμπο Καϊρίνο που τραυματίστηκαν στην αρχή της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά και τους γνωστούς τραυματίες Φρέντι, Κλέιτον, Τόραο και Ρούγκα, στους τραυματίες προστίθεται από σήμερα και το όνομα του Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στους προσαγωγούς!

Ο Πορτογάλος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και μέχρι αύριο θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματος του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, ο Τζούνιορ τίθεται και αυτός νοκ-άουτ από Κυριακάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια και πλέον οι «κίτρινοι» της Λεμεσού, εύχονται το πρόβλημα του να είναι επιπόλαιο.

Πάντως, καλό θα είναι εκεί στην ΑΕΛ να σκεφτούν σοβαρά και το ενδεχόμενο ενός αγιασμού, γιατί από ότι φαίνεται ο προηγούμενος αγιασμός δεν... έπιασε τόπο!

Συνολικά, από το ντέρμπι με την Ομόνοια θα απουσιάσουν... εννέα(!) ποδοσφαιριστές, οι Γκονζάλες, Φρέντι, Κλέιτον και Καϊρίνος οι οποίοι προπονήθηκαν και σήμερα ατομικά, οι μόνιμα τραυματίες Ρούγκα και Τοράο, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι με κάρτες Φερναντέζ και Λαρόκ, αλλά και ο Ντόσα Τζούνιορ.

Στα ευχάριστα (υπάρχουν και αυτά...), μπορεί να καταγραφεί η επάνοδος του Ρόκε ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμπεριληφθεί μετά από απουσία τριών περίπου μηνών στην αποστολή του Κυριακάτικου ντέρμπι στο ΓΣΠ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος μέσος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 5 Δεκεμβρίου 2009 στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Ομόνοια όπου η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H plaka tha einai na tous deroumen tziai me ta deftera.

Tartarean - AEL είπε...

φαντάστηκες ρε φίλε να τους βαφτίσουμε πάλι? Μακάρι αλλά δύσκολα τα πράγματα όταν αγωνίζεσε στο ΓΣΠ με 9 σημαντικότατες απουσίες και χωρίς κίνητρο.

Ανώνυμος είπε...

Opoioi paiksoun prepei na mpoun sto gipedo me TSAMBOUKA. An mpoun san ta mounia opws to prwto imixrono me to Apoel, tote den exoume elpida. An mpoun dynata kai poun egw eimai to afentiko, tote mporoume akomi kai na nikisoume

Tartarean - AEL είπε...

nai swsta topothetas to thema. An mpoun me tsampoukka isws i omada na fygei me kerdos. Egw tha sto thesw diaforetika alla me to idio noima. An kataferoume kai den fame goal mexri to prwto 20lepto kai paroume ton aera tis xoxos tote ospou tha perna i wra tha kerdizoume edafos....