Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Χωρίς Πούλπο στη Λευκωσία

Το όνομα του Αουγκούστο Γκονζάλες έχει προστεθεί στη λίστα απουσιών της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Ομόνοια. Το «χταπόδι» υποφέρει από μια πάθηση κοντά στον τατρακέφαλο και το ιατρικό τιμ του συνέστησε για μια εβδομάδα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στη λίστα με τις απουσίες περιλαμβάνεται και το όνομα του Κλέιτον Κρούζ ο οποίος υποφέρει από οίδημα στο δικέφαλο. Ο αριστεροπόδαρος χαφ θα ενσωματωθεί σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε αντίθεση με τις δύο πιο πάνω περιπτώσεις, ο Φρέντι έχει σχεδόν ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του από τη θλάση στην οποία υπέφερε και πλέον εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Λευκωσίας. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο θεωρείται εξαιρετικά απομακρυσμένο αφού ο Ντούσαν Ούχριν δεν θα θελήσει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή.

Ερωτηματικό παραμένει επίσης κατά πόσο ο Ρόκε θα δει το όνομα του στη λίστα αποστολής που θα βγάλει η τεχνική ηγεσία στην τελευταία προπόνηση που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Όπως είναι γνωστό ο Πορτογάλος προπονείται κανονικά από την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: