Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ


Με νίκη έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Marfin Laiki η ομάδα μας κερδίζοντας εύκολα την μαχητική ΑΕΠ με 3-1. Τα γκολ της ΑΕΛ πέτυχαν οι Ρόκε στο 30’, Σερτζιάο στο 36’ και Κλέιτον στο 90’ + 4’, ενώ για την Πάφο είχε μειώσει ο Σιχόνε σε 2-1 στο 63’.

Μετά κι απ’ αυτή την νίκη η ΑΕΛ τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια με 45 βαθμούς με 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες, μετρώντας 32 τέρματα υπέρ και 22 κατά. Στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος που αρχίζει αμέσως την επόμενη εβδομάδα, η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά όμιλο, απέναντι στις ομάδες ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας, Εθνικός Άχνας και ΕΝΠ.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
10′ Μπαλιά του Βάργκας στον Ρόκε ο Πορτογάλος σπρώχνεται από δυο ποδοσφαιριστές κάτω από πίεση κάνει το πλασέ διώχνει ο τερματοφύλακας της ΑΕπ σε κόρνερ.

26′ Εκτελεί φάουλ ο Βάργκας, ο Σερτζιάο θα κάνει από καλή θέση την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

29′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ της ΑΕΠ ο Τσοντοφάλσκι σηκώνεται μπλοκάρει και δίνει αμέσως στον Βάργκας, ο τελευταίος κάνει κάθετη πάσα στον Ρόκε ο οποίος ντριμπλάρει και τον Νικολόσκι και με πλασέ γράφει το 1-0.

36′ Κάθετη πάσα του Φερναντές στον Σερτζιάο ο τελευταίος με πλάσε κάνει το 2-0.

46′ Ο Πούλπο βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Ρόκε, ο τελευταίος κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ που φεύγει άουτ.

49′ Ο Ντιαλό φεύγει μόνος μπροστα πλασάρει κι΄ο Τσοντοφάλσκι αποκρούει με τα πόδια.

54′ Ο Βάργκας κάνει την σέντρα ο Σερτζιάο πιάνει την καρφωτή κεφαλιά κι΄ο Ιμόρο αποκρούει στην γραμμή.

56′ Ο Χαιλής πλασάρει στην έξοδο τον Τσοντοφάλσκι με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

62′ Η ΑΕΠ κερδίζει κόρνερ η άμυνα της ομάδας μας πιάστηκε στον ύπνο κι΄ο Σιλχόνε με καρφωτή κεφαλιά μειώνει σε 2-1.

90′ Γρήγορη αντεπίθεση, έφθγαν μόνοι μπροστά τρείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ο Φερναντές έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ντικουμάνα κι΄αυτός στον Κλέιτον ο οποίος με πλασέ έκανε το τελικό 3-1.


ΑΕΛ Λεμεσού (Ν. Ούχριν): Τσοντοφάλσκι, Ευθυμίου, Γαρπόζης, Ν.Τζούνιορ, Μπορμπέλι, Βάργκας, Φερναντές, Χαραλάμπους, Ρόκε (66’ Κλέιτον), Σερζάο, Γκονζάλες.

Α.Ε Πάφος (Σ. Κωφίδης): Νικολόσκι, Δημητρίου, Τίγκα, Σιχόν, Κοέλιο, Λούκμαν, Γεωργίου, Τικίνιο, Μπα, Βασκοντσέλος, Χαϊλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: