Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Άδικο το αποτέλεσμα.

Μετά από μια καλή εμφάνιση η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ σε αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ. Η ομάδα μας είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση το δεκάλεπτο 10-20 στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πετύχει και το γκολ που του χάρισε την νίκη. Συγκεκριμένα στην πρώτη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων ο Κοσόφσκι έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Τσοντοφάλσκι έκανε κακό υπολογισμό έδιωξε με γροθιές εκεί που ήταν μόνος ο Μιχαήλ ο οποίος έκανε το πλασέ η μπάλα κτύπησε στα πόδια του Κακογιάννη άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα.

Στο Β΄μέρος η υπεροχή της ομάδας μας ήταν συντριπτική και ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΛ πίεσε χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Σε δυο περιπτώσεις ο Βούλγαρος διαιτητής του αγώνα έκλεισε τα μάτια και δεν σφύριξε ισάριθμα πέναλτυ για την ΑΕΛ. Στο 15′ σε ανατροπή του Φερνάντεζ από τον Πουρσαιτίδη και στο 47′ σε ανατροπή του Σερτζιάο από τον Γκριτσάρωφ.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
11′ ΄Στην πρώτη επιθετική προσπάθεια του ο ΑΠΟΕΛ ανοίγει το σκορ, όταν βγαίνει η σέντρα από τα δεξιά, ο Τσοντοφάλσκι κάνει κακό υπολογισμό, αποκρούει με γροθιές η μπάλα πάει στο ύψος της περιοχής, ο Μιχαήλ μόνος εκεί κάνει το πλασέ κι΄ο Κακογιάννης στην προσπάθεια του να αποκρούσει στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.
15′ Ο Πουρσαιτίδης ρίχνει τον Φερναντέζ κάτω στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, ο Βούλγαρος διαιτητής κλείνει όμως τα μάτια και δεν σφυρίζει το πέναλτυ.
22′ Ο Φερναντέζ εκτελεί φάουλ από πλεονεκτική θέση, η μπάλα περνάει από το τείχος χαμηλά και καταλήγει στην αγκαλιά του Χιώτη.
29′ Μετά από νέο λάθος της αμυντικής γραμμής της ΑΕΛ ο Κουτσόπουλος πιάνει το δυνατό σουτ που αποκρούει εντυπωσιακά ο Τσοντοφάλσκι.
45′ Ο Κοσόφσκι θα κάνει το σουτ στην κίνηση, ο Τσοντοφάλσκι όμως σε ετοιμότητα θα αποκρούσει και πάλι την μπάλα.
47′ Ο Σερτζιάο μόνος απέναντι από τον Χιώτη, ανατρέπεται στην τελευταία στιγμή ωστόσο ο διαιτητής κλείνει τα μάτια στην παράβαση και δεν σφυρίζει το πέναλτυ.
52΄Δυνατό σουτ του γαρπόζη από πλάγια θέση αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χιώτης.
67′ Ο Φερναντέζ μπαίνει απο πλάγια, δεν δίνει την μπάλα στο Σερτζιάο που ήταν μόνος επιλέγοντας το σουτ το οποίο αποκρούει εκ νέου εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χιώτης.
72′ Ο Κοσόφσκι από το σημείο του πέναλτυ κάνει το σουτ κι΄ο Τσοντοφάλσκι αποκρούει.
75′ Μπαλιά του Φερνάντεζ βρίσκει τον Πούλπο που βγαίνει μόνος, ο βοηθός διαιτητής τον υποδυκνίει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.
83′ Ο Κροζανόφσκι γυρίζει στον Βάργκας ο οποίος από το σημείο του πέναλτυ κάνει το σουτ κι΄αποκρούει εντυπωσιακά ο Χιώτης.
85′ Σ’εντρα του Σερτζιάο από πολύ καλή θέση ο Φερναντέζ κάνει την κεφαλιά ψαράκι με την μπάλα να φεύγει μόλις αουτ.
90′ Ο Φερναντέζ εκτελεί φάουλ από μακρυά με την μπάλα να φεύγει σύριζα μόλις αουτ.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Τσοντοφάλσκι, Ουόν, Ντικουμάνα, Κακογιάννης, Ντ.Τζούνιορ, Κερκέζ(77′ Κροζανόφσκι), Μπορμπέλι, Βάργκας(86′ Ρ.Τζούνιορ), Σερτζιάο, Φερνάντεζ, Γαρπόζης(60′ Πούλπο).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπορούσαμε να πετύχουμε γκόλ αλλά και να δεχτούμε κι'άλλο. Ατυχο αποτέλεσμα μπορεί, άδικο όχι τόσο. Ας μην μπαίναμε σαν μουνιά στο πρώτο ημίχρονο ωσάν να παίζαμε με την Ρεάλ.΄Οταν μάθουμε να μην τρομάζουμε και να τρώμε σίδερα απ'την αρχή σε οποιοδήποτε γήπεδο και με οποιοδήποτε αντίπαλο, TOTE μιλάμε.

Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο, αλλά ακόμη δεν έχει αλλάξει εντελώς το DNA της. Πρέπει να γίνει άγριο, επιθετικό, δολοφονικό. Να μην καταλαβαίνει από έδρες και αντιπάλους, να μην βασίζεται στην απόδοση ενός και δυό και τριών παιχτών. Και ναί, θέλουμε ακόμη ενίσχυση, αλλά με παίχτες ΨΗΛΟΎ επιπέδου. Τερματοφύλακας και Φερνάντες τον Γενάρη βοήθησαν πολύ. Θέλουμε αρκετούς τέτοιους και ΚΑΛΎΤΕΡΟΥΣ.