Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Όσο ζω ελπίζω…

Όσο ζω ελπίζω. Αυτό λεει ένα ρητό. Έτσι σήμερα η ομάδα μας με την νίκη της επί της Σαλαμίνας στο Τσίρειο στάδειο με 3 – 1 μας δίνει όλους ξανά ελπίδες για την τετράδα όσο και αν φαίνεται άπιαστο όνειρο. Η δύο βαθμοί που χάθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη ίσως να στοιχήσουν τελικά στην υπόθεση τετράδα άσχετα πως η ομάδα μας φέτος αυτοκτόνησε πολλές φορές.

Η ΑΕΛ απόψε παρ’ ότι είχε εννιά απουσίες έδειξε πως υπάρχει βάθος στον πάγκο και με καλή σχετικά παρουσία σε κάποια διαστήματα επιβλήθηκε της ομάδας του Νηρ Γκλίγκερ με 3 – 1. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28’ λεπτό με το πλασέ του Βοσκαρίδη αλλά η αντίδραση μας ήταν άμεση αφού ισοφαρίσαμε με τον κορυφαίο μας ποδοσφαιριστή Φερνάντεζ με απευθείας χτύπημα φαουλ. Στο 40΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων υπέπεσε σε τραγικό λάθος που στοίχισε στην ομάδα του, αφού στη σέντρα σουτ του Γαρπόζη από τα αριστερά, άγγιξε τη μπάλα αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κλείνοντας το ημίχρονο με 2-1. Στην επανάληψη, η ομάδα μας πέτυχε και τρίτο γκολ στο 53΄ με δυνατό συρτό σουτ από 25-30 μέτρα του Χρίστου Χαραλάμπους και από εκείνο το σημείο και μετά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ομάδα μας ουσιαστικά να «κλειδώνει» τη νίκη. Σουτ στο δοκάρι είχε ο Σερτζιάο στις καθυστερήσεις του Α΄μέρους που για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να σπάσει την γκίνια που τον κατατρέχει.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
2′ Σουτ του Γαρπόζη από πλάγια θέση αναγκάζει τον τερματοφύλακα της Σαλαμίνας να αποκρούσει εντυπωσιακά.
6′ Ο Γαρπόζης δίνει ωραία μπαλιά στον Πούλπο που κάνει το δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.
28′ Ο Βοσκαρίδης δέκτηκε την κάθετη πάσα από τον Λουκά και με ωραίο πλασέ κάνει το 0-1.
31′ Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φερναντές στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Πούτζο και κάνει έτσι το 1-1.
39′ Ο Γαρπόζης κάνει με έξυπνη ενέργεια από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της Νέας Σαλαμίνας για δεύτερη φορά και κάνει το 2-1.
45′ Ο Πούλπο δίνει με κάθετη πάσα έτοιμο γκολ στον Σερτζιάο, ο τελευταίος κάνει το δυνατό σουτ η μπάλα όμως δεν του κάνει το χατίρι αφου κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ. 53′ Ο Φερναντές εκτελεί κόρνερ, δημιουργείται μελέ κι΄ο Χαραλάμπους με δυνατό σουτ από τριάντα μέτρα κάνει το 3-1.
67’ O Γαρπόζης παιρνά την μπάλα στον Φερνάντες ο οποίος από πολύ καλή θέση κάνει το σουτ άουτ.
68′ Ο Γκροζανόφσκι θα περάσει στην θέση του Πούλπο κάνοντας ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας μας.
74′ Ασυνενοησία στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας φέρνει τον Βοσκαρίδη σε θέση βολής, ο Τσοντοφάλσκι αποκρούει στην έξοδο με τα δάκτυλα η μπάλα κτυπά στην εξωτερική πλευρά των δικτύων και καταλήγει σε κόρνερ.
82’ Μόνος ο Βοσκαρίδης θα κάνει το πλασέ η μπάλα θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσοντοφάλσκι.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Τσοντοφάλσκι, Ντικουμάνα, Τζούνιορ, Κακογιάννης, Τζούνιορ, Μπορμπέλι, Χαραλάμπους(76’Βάργκας), Σερτζιάο, Φερναντές(88‘Ευθυμίου), Πούλπο(68‘Γκροζανόφσκι) .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά τέταρτη θέση, όσο σκέφτομαι τους βαθμούς που κάναμε στην κυριολεξία ΔΩΡΟ εδώ κι'εκεί στον πρώτο γύρο κοντεύω να τρελλαθώ. Θα μπορούσαμε ΑΝΕΤΑ να κτυπούμε πρωτάθλημα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

symfwnw apolyta file....