Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Dragan Rantza Οε Οε Οε...


Επιστρέφει στην Πρωτέας Έκα Αελ ο Ντράγκαν Ράντζα. Μετά από τέσσερα χρόνια διαζυγίου, ξανά παντρειά, με συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων (1+1+1). Η Διοίκηση της Αελ Αθλοπαιδιές Λτδ, ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ντράγκαν και του Έλληνα βοηθού του Γιάννη Ράπτη, όπου οι υπογραφές των συμβολαίων τους θα πέσουν σήμερα Δευτέρα στα γραφεία της Αελ Αθλοπαιδιές Λτδ.

Η κίνηση αυτή μας βρίσκει όλους ευχαριστημένους γιατί ο Ντράγκαν έγραψε ιστορία στην Αελ. Μετά την περσινή άσχημη χρονιά, με την πρόσληψη του Ντράγκαν όλα φαίνονται να παίρνουν ξανά τον δρόμο τους, μιας και αρχίσαμε όλοι να πιστεύουμε ότι η Μπασκετική μας ομάδα άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Ο Ντράγκαν πάνω από όλα είναι επαγγελματίας και το πρώτο που θα δούμε μετά από την ημέρα που έφυγε, είναι την Αελ να ξανά παίζει μπάσκετ, και να την χαιρόμαστε, ως επίσης την πειθαρχία σε όλους τους τομείς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος μας προπονητής είπε : “Είμαι περήφανος που θα βρίσκομαι ξανά στον πάγκο της ΑΕΛ. Είναι διαφορετικά τα πράγματα από πριν. Είναι κάτι το καινούριο αυτή τη φορά. Ήρθα γιατί έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συμβούλιο που πιστεύει σε μένα και μου έδωσε αυτό το συμβόλαιο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον συγκλονιστικό κόσμο της ΑΕΛ είναι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ούτως ώστε να πετύχουμε κάτι περισσότερο από πριν. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια.”

Σε μια άλλη εξέλιξη η Πρωτέας Έκα Αελ προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφή, αυτή του Αλεξάντερ Ραντογιεβιτς. Διαβάστε πιο κάτω την σχετική ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα της Αελ Αθλοπαιδιές Λτδ.

«Η διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του 32χρονου (08/08/1976) καλαθοσφαιριστή Αλεξάντερ Ραντόγιεβιτς. Ο ύψους 2.20 σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την PROTEAS ΕΚΑ ΑΕΛ. Ο Αλεξάντερ Ραντόγιεβιτς ξεκίνησε την καλαθοσφαιρική του καριέρα στην Lovcen Cetinje Γιουγκοσλαβίας το 1995 – 1996. Την επόμενη σαιζόν αγωνίστηκε στην Buducnost Podgorica. Από το 1997 ως το 1999 βρέθηκε στην Barton County των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ενώ τα επόμενα δύο καλαθοσφαιρικά χρόνια, μέχρι το 2001, έπαιξε στο NBA φορώντας τη φανέλα των Toronto Raptors και Denver Nuggets. Ακολούθως, επέστρεψε στην Ευρώπη όπου το 2001 – 2002 έπαιξε στο πρωτάθλημα Σλοβενίας με τα χρώματα της Ολύμπια Λουμπλιάνας. Το 2002 αγωνίστηκε στο Ιταλικό πρωτάθλημα με την Λιβόρνο, ενώ το 2002-2003 στην Γερμανική Telekom Baskets Bonn. Την περίοδο 2003 – 2004 έπαιξε στον ΠΑΟΚ, την επόμενη καλαθοσφαιρική σαιζόν είχε ένα εκ νέου πέρασμα από το NBA αγωνιζόμενος στους Utah Jazz. Τον Ιανουάριο του 2005 μετακόμισε στην Prokom Trefl Sopot Πολωνίας. Από εκεί και έπειτα βρίσκεται στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε σε ΑΠΟΕΛ και Κεραυνό Στροβόλου. Η διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ καλωσορίζει τον Αλεξάντερ Ραντόγιεβιτς στην μεγάλη οικογένεια της και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη φανέλα της PROTEAS ΕΚΑ ΑΕΛ.»




Δεν υπάρχουν σχόλια: