Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Κανείς δεν ξέρει και μ’ αρέσει...



Ο τίτλος αναφέρετε σχετικά με την ολοκλήρωση της φετινής μεταγραφολογίας. Για να ολοκληρωθεί το ρόστερ μας, όλοι ξέρουμε ότι θα γίνουν δύο κινήσεις ίσως και τρεις. Ο ένας είναι σίγουρο ότι είναι ο επιθετικός. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι κανείς δεν ξέρει ποιος είναι. Όλοι υποψιάζονται, όλοι έχουν από ένα δύο ονόματα, όλοι πιστεύουν ότι θα γίνει μπαμ, αλλά τελικά κανείς δεν ξέρει τίποτα. Αυτό είναι από τα μεγάλα συν της φετινής μας διοίκησης. Σιωπηλά χωρίς τυμπανοκρουσίες και πλα πλα, χωρίς να πουλούν εικόνα και μόστρα στα ΜΜΕ, κλείνουν το ρόστερ της ομάδας με μεγάλη επιτυχία. Όποιος Αελίστας βγει και πει ότι δεν είναι ευχαριστημένος, γιατί έτσι είμαστε εμείς, μουρμούρηδες και κλαμένοι, τότε όπως είπε σήμερα και ο πρόεδρος μας, να κατεβεί από το καράβι και να κάτσει να κλαιει μόνος του.

Το λοιπόν ας πιάσουμε αυτά που τουλάχιστον ξέρουμε σίγουρα και επιβεβαιώθηκαν και από την διοίκηση μας. Ο Τζούλιο Γκαρσία Μεσόνες, όπως αναφέραμε και πριν λίγες μέρες εδώ στο Blog μας, έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο και η ανακοίνωση του αναμένετε να γίνει εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Μιλάμε για ένα μεγάλο παίχτη με εξαιρετικές ικανότητες στο χώρο που παίζει (επιτελικός μέσος), που θα κεντά στο γήπεδο και θα σερβίρει στους γκολτζήδες μας το κερασάκι στην τούρτα και τους αντίπαλους τερματοφύλακες να μαζεύουν τα κοκκονάκια μέσα από τα δίχτυα τους.

Ο Επιθετικός αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι μας έρχεται από Λατινική Αμερική. Του Σαλμερόν μου φαντάζει δύσκολη περίπτωση μιας και δεσμεύετε με συμβόλαιο και κοστολογείτε πολύ ακριβά ο παίχτης. Φυσικά οι διοικούντες μας εξακολουθούν να ελπίζουν και κρατούν από κοντά την περίπτωση του κάνοντας υπομονή μέχρι και το τέλος του μήνα Ιουνίου. Προσύμφωνο φαίνεται να έστειλε η διοίκηση μας και στον Τονελότο, παίχτη που ενδιαφέρει και την ΕΝΠ, καρφί δεν μας καίγετε. Μ’ αρέσει αυτό το πείραγμα των παιχτών που ενδιαφέρουν άλλες Κυπριακές ομάδες. Το γουστάρω και το πάω με χίλια. Ο Τονελότο φαίνεται πιο εύκολη περίπτωση και οι ψιθυρολογίες λένε πως υπόγραψε το προσύμφωνο. Άλλες πληροφορίες λένε πως ο επιθετικός είναι είδη κλειστός αλλά δεν είναι από τα ονόματα που είδη έχουν βγει στην φόρα. Εμείς κάνουμε υπομονή και δείχνουμε εμπιστοσύνη στους διοικούντες μας.

Α! Και κάτι τελευταίο...ο Πέλιτς καλός παίχτης αλλά δεν παρακαλάμε κανένα να έρθει στην Αελάρα μας. Αυτός θα το μετανιώσει. Όπως και ο Γκονζάλες. Η καινούργια πολιτική της Αελάρας δίνει άλλον αέρα και νοοτροπία που την σκορπά και στον κόσμο μας. Μπράβο συνεχίστε έτσι.

Έτσι κλείνοντας ξανά μπήκε στο βράσιμο η περίπτωση του Γιώργου Βασιλείου. Ο Αντρικκάς ανάλαβε προσωπικά την περίπτωση αυτή και τουλάχιστο εγώ θα ήθελα τον Γιώρκο στην ομάδα μας. Από Αριστερά που πονάμε κιόλας, μπακ και χαφ αριστερό, θα κάνει θραύσεις και θαύματα.

Χάϊντε ηρεμίστε και φέτος πάμε γι΄άλλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: