Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Ανακοινώθηκε και ο Σερίγκε Κατιάγκα



O Σερίγκε Κατιάγκα είναι το έβδομο μας μεταγραφικό απόχτημα που ανακοίνωσε και επίσημα η Αελ. Ο Σενεγαλέζος δεν θα καταλαμβάνει θέσει ξένου γιατί είναι κάτοχος Βελγικού διαβατηρίου. Είναι γεννημένος στης 30/11/1979 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Είναι ταχύς και δυνατός και κατά την δικιά μας εκτίμηση είναι μια πολύ καλή προσθήκη στο μέχρι στιγμής ρόστερ της ομάδας μας. Ο Κατιάγκα αγωνίζονταν κατά την περσινή χρονιά στην ομάδα της Αλκής όπου το συμβόλαιο του έληξε στης 31/05/2008. Είχε συμφωνήσει στα πάντα με την ομάδα μας εδώ και αρκετές μέρες αλλά λόγω του τρέχων συμβολαίου του με την Αλκή, σκόπιμα κρατήθηκε μέχρι και την 01/06/2008.

Καλωσόρισες στην μεγάλη Αελάρα και σου ευχόμαστε να μας χαρίσεις εσύ και οι συμπαίχτες σου αμέτρητες χαρές. Εμείς με την σειρά μας σε αγκαλιάζουμε με πολύ αγάπη αλλά και με πολλές απαιτήσεις.

Επίσης καλωσορίζουμε και τον Μάριο Λουκά που και αυτός υπόγραψε ως έχτος στην σειρά. Ο Μάριος Λουκά αγωνίστηκε στην περσινή χρονιά στον Αποέλ. Είχε συμφωνηθεί και αυτός εδώ και μήνες αλλά οι διοικούντες μας περίμεναν το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής σαιζόν, μιας και ο παίχτης είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του στο κύπελλο. Ο Λουκά είναι αδελφός του Λιάσου Λουκά. Είναι 25 χρονών, 09/12/1982 και αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση του δεξί χάφ ως επίσης και μπακ δεξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: