Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Πρεμιέρα με Γκέι.


Το Ευχόμουν και τσούπ να τον φυγά της Πόληs. Ήθελα πάρα πολύ αδέλφια μου να είχαμε στην πρεμιέρα τον Θρήνο. Γουστάρω το πρόγραμμά μας. Έτσι ρε, σηκώστε κεφάλι. Είμαστε Αελίστες και κανένα πρόγραμμα δεν μας φοβίζει. Αυτοί με τα σηκέ τους κατάφεραν, με τρόπο, δίνοντας μας τις πρώτες 6 αγωνιστικές την ευκαιρία να αγωνιστούμε τσίρειο της πέντε, νομίζοντας πως θα μας ρίχνανε στάχτη στα μάτια που για 11 ολόκληρα χρόνια η κλήρωση μας βάζει να παίζουμε την πρώτη αγωνιστική εχτός έδρας. Όμως φέτος όλοι μαζί ενωμένοι, κόσμος, διοίκηση, παίχτες, προπονητές, με δυνατή παρουσία παντού, στο γήπεδο και στις κερκίδες, να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Νόμισαν πως βάζοντας τρία συνεχόμενα ντέρμπι στην φετινή δυνατή Αελάρα θα την βγάλουνε πολύ νωρίς Νοκ Άουτ από την υπολογιζόμενη καλή πορεία που θέσαμε ως στόχο φέτος. Γελαστήκανε όμως.

Αχ ρε θρήνε ξεφτήλισμα που θα φας. Στην κερκίδα θα σας κάνουμε για πολλοστή φορά ρεζίλι, στο γήπεδο φέτος δεν έχετε υπόθεση. Ρε πελάτες μην συγκρίνετε το πέρσι με το φέτος. Και πέρσι μας κόψατε με χιλιάδες προβλήματα και ακόμα με ένα 4-0 πρώτου ημιχρόνου κινδυνέψατε να σας κάνουμε να χώνεστε. Α ρε Εντιαγιέ με το χαμένο πέναλτι.

Έτσι αδέλφια μου είναι με πολύ μεγάλη αγωνία που περιμένω την πρεμιέρα. Ο φυγάς θα τρέχει να φύγει από την Πόλη. Οι Λέοντες μέσα στο γήπεδο θα σκίσουν τις λουλλίτσες και οι Λέοντες στις κερκίδες τους Γκέι απέναντι.

Το πρόγμαμμα της κλήρωσης για τις πρώτες 13 αγωνιστικές όπου διαμορφώνετε και ο πρώτος γύρος.

1η αγωνιστική: Απόλλων - ΑΕΛ

2η αγωνιστική: ΑΕΛ - Ατρόμητος Γερ/που

3η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ

4η αγωνιστική: ΑΕΛ - Ανόρθωση

5η αγωνιστική: ΑΠΕΠ - ΑΕΛ

6η αγωνιστική: ΑΕΛ - Δόξα

7η αγωνιστική: Εθνικός - ΑΕΛ

8η αγωνιστική: ΑΕΚ - ΑΕΛ

9η αγωνιστική: ΑΕΛ - ΑΕΠ

10η αγωνιστική: Ομόνοια - ΑΕΛ

11η αγωνιστική: ΑΕΛ - ΑΠΟΠ

12η αγωνιστική: ΕΝΠ - ΑΕΛ

13η αγωνιστική: ΑΕΛ - Αλκή

Δεν υπάρχουν σχόλια: