Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Μεταγραφές από τα τμήματα Αελ Αθλοπαιδιές Λτδ



Από την επίσημη ιστοσελίδα http://www.aelbc.com/

Απόχτηση Ντάρελ Μίτσελ.
«Η διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του Ντάρελ Μίτσελ. Ο ύψους 1.80 γκάρντ έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Τελευταίος σταθμός του 24χρονου καλαθοσφαιριστή ήταν η Γαλλική Σαλόν όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσειςΗ διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ καλωσορίζει τον Ντάρελ Μίτσελ στην μεγάλη οικογένεια της και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη φανέλα της PROTEAS EKA ΑΕΛ.»

Απόχτηση Ivona Jorkovic
Η διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση της Ivona Jerkovic. Η 24χρονη καλαθοσφαιρίστρια υπέγραψε σήμερα το πρωί το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με την KV IMPERIAL ΑΕΛ υπό τα βλέμματα του γενικού αρχηγού της ομάδας, Βάσου Βασιλείου, του Διευθυντή, Χάρη Παπαδόπουλου, και του ατζέντη της. Η ύψους 2.00 σέντερ Inova Jerkovic αγωνίστηκε στον τελευταίο μήνα της λήξασας περιόδου, 2007 – 2008, στην KV IMPERIAL ΑΕΛ ενώ πιο πριν ήταν στην Ελιτζούρ Ράμπα του Ισραήλ. Παρατηρώντας την εξαιρετική κατάσταση της ομάδας αμέσως μετά τις υπογραφές των σχετικών συμβολαίων δήλωσε «Υπάρχει στην ομάδα ένας πολύ καλός πρόεδρος (Βάσος Βασιλείου) ο οποίος διοικεί μία ομάδα με φιλοδοξίες. Είχε η ΑΕΛ μία καλή ευρωπαϊκή πορεία πέρσι και προσδοκούμε όλοι μαζί για ακόμη μεγαλύτερο βήμα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ως μία οικογένεια να εκπληρώσουμε τους στόχους της ΑΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη».Η διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ καλωσορίζει εκ νέου την Ivona Jerkovic στην μεγάλη οικογένεια της και της εύχεται κάθε επιτυχία με τη φανέλα της KV IMPERIAL ΑΕΛ.

Απόχτηση Biljana Besovic
Η διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση της Biljana Pesovic. Η 25χρονη (05/08/1983) καλαθοσφαιρίστρια υπέγραψε σήμερα το πρωί το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 4+1+1 μήνες με την KV IMPERIAL ΑΕΛ υπό τα βλέμματα του γενικού αρχηγού της ομάδας, Βάσου Βασιλείου, του Διευθυντή, Χάρη Παπαδόπουλου, και του ατζέντη της.Η ύψους 1.80 γκαρντ Biljana Pesovic εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό της KV IMPERIAL ΑΕΛ για να συμμετάσχει μόνο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας. «Έρχομαι στην ομάδα για να βοηθήσω όσο μπορώ στην Ευρώπη. Η ΑΕΛ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια τις δυνατότητες στην Ευρώπη και ευελπιστώ ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει στην συγκεκριμένη διοργάνωση και να ανταμείψω τον κύριο Βάσο Βασιλείου και τους υπόλοιπους που πίστεψαν σε μένα» δήλωσε μετά το πέσιμο των υπογραφών η Σέρβα καλαθοσφαιρίστρια η οποία στην λήξασα περίοδο αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρας. Η διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ καλωσορίζει την Biljana Pesovic στην μεγάλη οικογένεια της και της εύχεται κάθε επιτυχία με τη φανέλα της KV IMPERIAL ΑΕΛ.

Απόχτηση Νικολίνας Κουζή.

Η διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση της Νικολίνας Κουζή. Η 33χρονη (06/12/1975) γκαρντ υπέγραψε σήμερα το απόγευμα συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την KV IMPERIAL ΑΕΛ υπό τα βλέμματα του γενικού αρχηγού της ομάδας, Βάσου Βασιλείου, των δύο εφόρων, Στέφανου Κουτσίδη και Δώρας Ζήνωνος καθώς επίσης και του Διευθυντή, Χάρη Παπαδόπουλου.Η Νικολίνα Κουζή δεν έκρυψε την ευχαρίστηση και την χαρά της που επιστρέφει στις τάξεις της βασίλισσας της γυναικείας καλαθόσφαιρας στην Κύπρο και έστειλε το μήνυμα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα ότι θα δουλέψει σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της στις εγχώριες διοργανώσεις και στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική χρονιά. «Ευχαριστώ τον κύριο Βάσο Βασιλείου και όλους όσους πίστεψαν σε μένα. Να είναι όλοι σίγουροι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας» υπογράμμισε η Νικολίνα Κουζή.Η διοίκηση της ΑΕΛ Αθλοπαιδιές Λτδ καλωσορίζει την Νικολίνα Κουζή στην μεγάλη οικογένεια της και της εύχεται κάθε επιτυχία με τη φανέλα της KV IMPERIAL ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: