Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Εκλογική και Γενική Συνέλευση.




Την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008 στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΣΠΕ Αγίας θα γίνει η Τακτική και Καταστατική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας.

Δεν θα τεθεί θέμα μείωσης του Δ.Σ. μιας και οι υποψηφιότητες είναι πιο λίγες από 17. Οι υποψήφιοι που θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό συμβούλιο είναι οι Αντρέας Σοφοκλέους, Τάσος Παλλαρής, Αντρέας Γιάπας, Βάκης Πελής, Μιχάλης Χαραλάμπους, Μενέλαος Μενελάου, Γιαννάκης Ιωάννου, Σουτζής Αντώνης, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Μουζουρίδης Ανδρέας, Χρίστος Παπαδόπουλος, Γιαννάκη Νεοκλέους και Μάρκο Ευσταθίου.

Όλα δείχνουν πως ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου μας θα είναι ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Θα αναλάβει την προεδρική καρέκλα προσωρινά μέχρι την λειτουργία της εταιρείας όπου όλα δείχνουν θα είναι ο κυρίως μέτοχος και θα αναλάβει την προεδρία. Μαζί με τον Σοφοκλέους θα αποχωρήσουν και άλλα μέλη του νέου Δ.Σ. και ίσως τότε ψηφιστεί σε καταστατική Συνέλευση μείωση των μελών του Δ.Σ.

Οι πληροφορίες μας λέγουν ότι στην εταιρεία θα υπάρχει και τέταρτος επενδυτής. Ακόμα δεν καταφέραμε να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας, αλλά ο τέταρτος της παρέας φαίνεται να φωτογραφίζετε ο Βάσος Βασιλείου. Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας που δεν κυμαίνονται στην σφαίρα της φαντασίας μας, ο Άκης Έλληνας θα «ρίχνει» χρήμα αλλά ακόμα δεν μάθαμε υπό ποια μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: