Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Δεν ανέχουμε από κανένα πιέσεις.


Για σου ρε προεδράρα. Αελίστας ρε με Α κεφαλαίο. Λιοντάρι ρε με Λ κεφαλαίο. Αρχιδάς ρε με Α κεφαλαίο. Παιδί του Λιμανιού ρε όπως όλοι μας. Αυτό είπε και έτσι είναι. Ξυπνάτε ρε και το καράβι σαλπάρει. Το πειρατικό ξεκινά και στην διαδρομή θα γίνει υπερωκεάνιο. Όποιος γουστάρει ανεβαίνει. Όποιος όχι θα το μετανιώσει.

Όποιος άκουσε τον πρόεδρο στην πρωινή εκπομπή της ΑΕΛ στο σπορτ 1 και δεν του σηκώστηκε η τρίχα, ε τότε μετά συγχωρήσεως να μην σας ξανά σηκωθεί τίποτε. Πάντα ντόμπρος, ίσιος και ξεκάθαρος σε αυτά που θέλει να μεταφέρει :

«Πρέπει να κάνουμε ομάδα δυνατή, ανταγωνιστική και εμπορική. Μια ομάδα που να «πουλά». Η ομάδα αυτή, πρέπει να είναι διαχρονική. Πρέπει να μας αφήσουν να δουλέψουμε, χωρίς πίεση. Δεν ανέχομαι από κανένα να βάζει πιέσεις. Οι πιέσεις έφεραν πολλά...κακά στην ΑΕΛ στο πρόσφατο παρελθόν. Να μην υπάρχει βιασύνη από τον κόσμο. Πρέπει να κουμαντάρουμε με...ηρεμία το καράβι της ΑΕΛ. Όσοι δεν μπορούν να «αντέχουν» σ’ αυτές τις συνθήκες, καλύτερα να κατέβουν από το καράβι. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε ένα σωστό «προϊόν» και να το προσφέρουμε με σωστό τρόπο προς τους φίλους της ΑΕΛ. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και το απέδειξε αυτό όταν πέρσι από το υστέρημα τους τα παιδιά του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ μάζεψαν 47.000 ευρώ. Πρέπει όμως να είναι φρόνιμοι για να μην πληρώνουμε άδικα πρόστιμα. Είμαστε παιδιά του λιμανιού στην ΑΕΛ...».

Τα σχόλια δικά σας......ότι και να πούμε ότι και να σχολιάσουμε είναι λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: