Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Θα απουσιάσει ο Άρχοντας μας


Χωρίς τον Έτβιν Ουόν θα πρέπει να παραταχθεί η ομάδα μας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΕΝΠ που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στάδιο η ώρα 20.00. Αυτό θα είναι το δεύτερο μας παιχνίδι που θα αγωνιστούμε μέρα Σάββατο αφού το πρώτο ήταν στην πρεμιέρα με την Δόξα και πάλι στο Τσίρειο. Μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου η ΑΕΛ θα αγωνιστεί ακόμη μία φορά Σάββατο.

Στα αγωνιστικά η ομάδα μας φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Δύο από αυτούς αποκομίστηκαν από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΠ Κυνήρα Πέγειας. Ο πρώτος είναι ο άρχοντας της άμυνας μας ο Ουόν που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μετακάρπιο και πήρε εξιτήριο από την κλινική χθες. Ο Έτβιν πρέπει να ξεκουραστεί για ένα δεκαήμερο έτσι ο Γκλίγκερ δεν πρέπει να υπολογίζει σε αυτόν. Εκτός πλάνων είναι και ο Χρίστος Χαραλάμπους που έπαθε μερική ρήξη έσω πλάγιων συνδέσμων και προβλέπετε και αυτός εκτός για δέκα περίπου μέρες. Αμφίβολοι είναι επίσης οι Ρόκε που ακόμη ταλαιπωρείτε από το πρόβλημα στους κοιλιακούς του και ο Καλντέιρα. Δόξα το Θεό η ομάδα μας έχει αρκετό βάθος στο πάγκο της για να αντικατασταθούν οι τραυματίες και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δούμε την ομάδα και με άλλα πρόσωπα ιδικά στον χώρο του κέντρου.

Τέλος να αναφέρουμε πως για το Σαββατιάτικο παιχνίδι η ΚΟΠ και ο Αρχιδιαιτητής όρισε τον Μάριο Σταμάτη για να διευθύνει τον αγώνα με βοηθούς του τους Παπαναγιώτου και Τζιαπούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: