Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Οι αγώνες για το πρωτάθλημα συνεχίζονται και η ομάδα μας, βρίσκει μπροστά της άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο. Εμπόδιο το οποίο όσο ψηλό κι αν είναι καλείται να το ξεπεράσει και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, έτσι ώστε να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Αγώνας, στον οποίο υπάρχουν ιδιαιτερότητες, και ο οποίος δίνει άλλη αίγλη στη νίκη. Αγώνας που είμαστε σίγουροι πώς οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ., ξέρουν ότι πρέπει να κερδισθεί με οποιοδήποτε τρόπο.


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, καλεί όλους τους οπαδούς της ομάδας μας όπως στηρίξουν την προπώληση των εισιτηρίων, στηρίζοντας ταυτόχρονα την διοίκηση, η οποία επιβαρύνεται κάθε εβδομάδα με παράλογα και εκδικητικά πρόστιμα!! Είμαστε όλοι δίπλα στο σωματείο μας και επιβάλλεται κάθε εβδομάδα να θυσιαζόμαστε γι αυτό. Ξέρουμε όλοι τη συμβαίνει, ξέρουμε όλοι την αντιμετώπιση που έχουμε σαν Α.Ε.Λ. και πρέπει να υπερβάλουμε τους εαυτούς μας για να ενισχύσουμε τόσο οικονομικά μα προπαντός ηθικά τους ανθρώπους αυτούς που ηγούνται του σωματείου μας!! Είμαστε σίγουροι ότι ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ, βλέπει και ξεχωρίζει το δίκαιο από το άδικο, βλέπει ξεκάθαρα πόσο ξεχωρίζουν κάποιοι την Α.Ε.Λ. και το κόσμο της από τους υπόλοιπους. Όμως είμαστε και πρέπει να είμαστε δίπλα στο σωματείο μας φρουροί και πιστοί υποστηρικτές του, ακόμα πιο έμπρακτα!! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να τον φιμώσουν!! Η 20χρονη ιστορία του συνδέσμου φιλάθλων της Α.Ε.Λ. αυτό προστάζει κι αυτό να είστε σίγουροι όλοι ότι θα συνεχίσουμε να πράττουμε!!


Όσο αφορά τον αγώνα της Κυριακής, όλοι καλούμαστε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας την έξτρα ώθηση που χρειάζονται για να κερδίσουμε! Φωνή ασταμάτητη, κίτρινη φανέλα, πώρωση και έντονη παρουσία είναι τα καθήκοντα που θα έχει ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ και σε αυτόν τον αγώνα!!


Όπως ξέρουμε όλοι, η Α.Ε.Λ. μας αλλά και ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ γιορτάζουν, στις 4 του Οκτώβρη, τα 79 και 20 χρόνια ζωής τους αντίστοιχα. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι ΑΕΛΙΣΤΕΣ. όπως δώσουν έντονα το παρών τους την Παρασκευή το βράδυ, στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον εναέριο. Εκεί όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, μέχρι πρωίας, στους ρυθμούς της δικής μας θρησκείας, με εκπλήξεις, εν όψη και του επερχόμενου αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: