Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Εικόνες και λίγα λόγια !!!



Ότι και να πούμε απόψε για το παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό στάδιο της Πέγειας είναι λάθος.

Δεν θα μπούμε σε ιδιαίτερους σχολιασμούς όμως θα επισημάνουμε όσο πιο ήρεμα μπορούμε τα ακόλουθα και σταματάμε εδώ γιατί να νεύρα μας είναι κουρέλια.

Απόψε χάσαμε όχι για ένα λόγο. Πολλά έφταιξαν…

Ο κόσμος είναι αυτός που την πληρώνει πάντα και ας το σκεφτούν αυτό οι διοικούντες μας αλλά και αυτοί που τους προκαλούν. Επειδή την επόμενη φορά δεν θα είναι μόνο φωτιές δυστυχώς αλλά πολύ χειρότερα.

1)Φταίνε οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα που δεν είχαν το απαιτούμενο πάθος και παρασύρθηκαν από το παιχνίδι της Πέγειας που παίζει έτσι τα τελευταία δύο χρόνια.
2)Οκτώ από τους έντεκα ποδοσφαιριστές μας ήταν στον χαμένο τελικό σήμερα και περιμέναμε να δούμε να αντιδρούν τουλάχιστον για τον κόσμο σαν μαινόμενοι ταύροι αλλά ήταν χαμένοι στο διάστημα.
3)Ο Γκλίγκερ έχασε το παιχνίδι αφού είχε τρις εβδομάδες να μελετήσει την αντίπαλη ομάδα και να προετοιμάσει όσο καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του όμως φάνηκε ότι ακόμα ήταν σε διακοπές. Η ανούσια κατοχή κύριε Γκλίγκερ δεν μετρά στο τέλος της ημέρας. Οι τρις βαθμοί πήγαν αλλού!
4)Οι εμμονές του προπονητή μας να μην βγάζει από την εντεκάδα κάποιους ποδοσφαιριστές έγινε πλέον γνωστό και σπαστικό.
5)Ο πόλεμος από την ΚΟΠ και την διαιτησία δεν έχει τέλος και με ύπουλο τρόπο κυνηγάνε την ομάδα μας. Σήμερα δεν μας έσφαξε ο διαιτητής αλλά ο βοηθός του. Με ένα ανύπαρκτο κόρνερ η Πέγεια προηγήθηκε και με ένα πεντακάθαρο γκολ που δεν καταλογίστηκε στην ομάδα μας μας στέρησε τουλάχιστον τον ένα βαθμό άσχετα με την απόδοση μας δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα να μας συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.
6)Μεγάλη ευθύνη έχει το συμβούλιο μας που με την επιμονή του να κάνει ανοιχτό πόλεμο σε λέρες ΚΟΠ και διαιτησία νόμισε πως θα μας βγει σε καλό. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι!

Τέλος εύχομαι να μην υπάρξουν θύματα γιατί τα πράγματα έχουν αγριέψει πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: