Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Πανικός, χαμός, θυμός πόλεμος για ένα εισιτήριο!

Σήμερα, πρώτη μέρα προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής με τον Αποπ Κινύρας στο Δημοτικό στάδιο Πέγειας στης 18.00, έγινε ο πανικός, ο χαμός, το αδιαχώρητο. Σήμερα όποιος πήγε μια βόλτα από την Μπουτίκ θα έβλεπε σε χρόνο ρεκόρ όλα τα συναισθήματα στα πρόσωπα των Αελιστών. Άλλοι έφευγαν ευχαριστημένοι και χαρούμενοι αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι, άλλοι λυπημένοι γιατί θα πρέπει να περιμένουν μέχρι αύριο, άλλοι αγανακτισμένοι γιατί δεν έχουν υπομονή και άλλοι με θυμό και κλάμα να αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι πιθανόν να μην δουν την ομάδα τους την Κυριακή το απόγευμα.

Ήταν γνωστό πως τα 800 περίπου εισιτήρια που δόθηκαν για την ομάδα μας ήταν πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τον μεγάλο κόσμο της Αελάρας. Η διοίκηση έβγαλε σωστά τον διαμοιρασμό αυτών των μαγικών χαρτιών και σήμερα έγιναν καπνός με όλους να έχουν παράπονα. Ο σύνδεσμος θεωρεί πολύ ανικανοποίητο τον αριθμό των εισιτηρίων που του δόθηκε για να ευχαριστήσει τους οργανωμένους που θέλουν να παρευρεθούν δίπλα στην αγάπη τους. Οι κάτοχοι διαρκείας δεν ικανοποιήθηκαν όλοι και μένει ο υπόλοιπος κόσμος που θέλει να πάει να δει την ομάδα του.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν έμειναν εισιτήρια για τον κόσμο όμως έλαμψε φως στο βάθος του τούνελ αφού πληροφορίες που έρχονται από Πέγεια μεριά λένε πως μελετούν το ενδεχόμενο να στείλουν ακόμα 500 εισιτήρια στην ομάδα μας για την κεντρική κερκίδα για να ικανοποιήσουν τους οπαδούς μας. Ευχόμαστε οι πληροφορίες αυτές να είναι πέρα για πέρα αληθινές και να αποσταλεί ο αριθμός αυτός ώστε έτσι να μην αναγκαστούν φίλαθλοι μας να κάτσουν «παράνομα» στην κεντρική με κίνδυνο να τιμωρηθεί η ομάδα μας.

Νεότερες πληροφορίες θα έχουμε σε λίγο….

Δεν υπάρχουν σχόλια: