Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

29/10/2009 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, στέλνει σύνθημα νίκης στους απανταχού ΑΕΛΙΣΤΕΣ. Καλούμαστε όλοι να αφήσουμε πίσω το άσχημο αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα της ΑΕΛΑΡΑΣ μας ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο το βράδυ στην δική μας έδρα!!

Όσο κι αν μας στεναχώρησε η απώλεια των τριών βαθμών, είμαστε όλοι υπόχρεοι να κοιτάξουμε μπροστά. Ο δρόμος είναι μακρύς και τίποτε δεν χάθηκε!

Το σαββατιάτικο παιχνίδι της ομάδας μας, είναι η ευκαιρία για να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είμαστε σίγουροι ότι, οι άμεσα υπεύθυνοι για την επιστροφή στις νίκες, θα δείξουν στο γήπεδο, αυτά που ξέρουν και αυτά που μπορούν! Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ., έδειξαν φέτος ότι μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα μας πολύ ψηλά. Ελπίζουμε ότι η περίοδος των τριών τελευταίων αγωνιστικών, χωρίς βαθμολογικό κέρδος, να ήταν μια παρένθεση της χρονιάς που διανύουμε!

Καλούμαστε όλοι, να συνεχίσουμε τη δυναμική στήριξη της ομάδας μας, όπως άλλωστε κάνουμε σε όλους τους αγώνες εντός και εκτός. Το Σάββατο καλούμαστε να δηλώσουμε ακόμα πιο μαζικά παρόντες στο πλευρό της Α.Ε.Λ. μας. Μια κατάμεστη ανατολική κερκίδα στο Τσίρειο, θα δώσει το πλεονέκτημα και την δύναμη στην ομάδα μας για να κερδίσει τον αγώνα! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, δυναμικά όπως πάντα, και σε συνεργασία με τον περήφανο κόσμο της ΑΕΛΑΡΑΣ, είναι πανέτοιμος να σπρώξει την ομάδα μας προς τη νίκη, η οποία θα μας ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά. Εκεί που ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ θέλει να βρίσκεται η ομάδα μας!! Εκεί που πρέπει να βρίσκεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: